НАСА потвърди в изявление, че един от нейните директори е замесен

...
НАСА потвърди в изявление, че един от нейните директори е замесен
Коментари Харесай

Директор в НАСА е арестуван за убийство

НАСА удостовери в изказване, че един от нейните директори е забъркан в пукотевица и ликвидиране в американския щат Вирджиния, написа БГНЕС.

52-годишният Майкъл Хетъл е умъртвил 24-годишния си комшия Явон Пратер във вторник следобяд в Спрингфийлд, щата Вирджиния, твърди полицейското ръководство на окръг Феърфакс.

" Можем да потвърдим, че Майкъл Хетъл е държавен чиновник, който работи в централата на НАСА във Вашингтон в програмата, която дава междуведомствена самостоятелна оценка на намаляването на риска на дейностите в НАСА ", се споделя в известието.

Хетъл е арестуван без право на гаранция, откакто е упрекнат за ликвидиране и потребление на огнестрелно оръжие при осъществяване на закононарушение, се споделя в известието. Разследването на случая със стрелбата към момента продължава.

Американските медии оповестяват, че Хетъл преди този момент е взел участие в две съдбовни престрелки, когато е работил като полицейски чиновник в американския щат Вашингтон, само че той е бил оправдан и за двата случая.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР